Evenementen

Sustainability Board Inspiratie Sessies

De toekomst van…

De toekomst van Fashion

Maandag 11 november | Gouda Centrum 14:00 – 18:00

Niemand kan het nog ontkennen, de kledingindustrie verandert snel, héél snel. Sommige ontwikkelingen lijken nog de ver-van-mijn-bed-show maar niets is minder waar. Een aantal ontwikkelingen veroorzaken urgente problemen voor fashion ondernemers. We zijn al een paar jaren uit de crisis, die in 2008 begon, maar de faillissementen van grote merken, warenhuizen en lokale retailers zijn nog in volle gang. Hoe kunnen we dit tegengaan? 


De toekomst van Geld

Maandag 25 november | Gouda Centrum 14:00 – 18:00

Gaat contant geld verdwijnen? De financiële wereld transformeert zich gestaag naar een cashless world. Steeds meer bedrijven bieden digitale betaaldiensten aan, zoals Apple en Facebook. Overheden, banken en corporate bedrijven stimuleren de samenleving om digitaal te betalen. Allen hebben zo hun eigen reden om contante betalingen te minimaliseren of zelfs af te schaffen. Een toenemend aantal bedrijven accepteert inmiddels geen contant geld meer en Zweden is al volledig overgegaan op een eigen digitaal betaalsysteem, Swish 

De toekomst van Food

Maandag 9 december | Gouda Centrum 14:00 – 18:00

Binnenkort meer informatie…


De toekomst van Shared Value

Maandag 23 december | Gouda Centrum 14:00 – 18:00

Binnenkort meer informatie…

 

De toekomst van Consulting

Maandag 6 januari | Gouda Centrum 14:00 – 18:00

Het Consulting en Coaching vak gaat drastisch op z’n kop. Het strategische denkwerk zal straks steeds meer door AI overgenomen worden en trainingen worden virtueel. Het 1:1 en groep coachen kan steeds meer online; zowel in Virtual Reality of als Hologram. Je ziet al een verschuiving van traditioneel naar online via videotraining en coaching. De webinars worden je nu al dagelijks aangeboden! 


De toekomst van Inkomen

Maandag 27 januari | Gouda Centrum 14:00 – 18:00

Binnenkort meer informatie…

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Krijg wekelijkse inspiratie en kennis op het gebied van duurzaamheid, technologische ontwikkelingen en business modellen! Als je je aanmeldt voor een van onze memberships, ben je automatisch ingeschreven voor de nieuwsbrief.